Vendégtájékoztató A-tól Z-ig

Kedves Vendégünk! Annak érdekében, hogy látogatása kellemesebben teljen, összefoglaltuk Önnek szállodánk szolgáltatásait és a fontosabb tudnivalókat:Akadálymentesítés: A hotel teljes mértékben akadálymentesített, így minden részlegünk elérhető mozgáskorlátozott Vendégeink részére is. További információért forduljon a recepciós kollégáinkhoz.

Alvásbarát: 2018-tól büszkén viseljük az alvásbarát hotel címet. A még pihentetőbb alvás érdekében recepciónkon füldugó, és térítés ellenében alvó maszk biztosított.

Check in/check out: Bejelentkezésre 15.00-tól nyílik lehetőség, az utazás napján pedig 12.00-ig élvezhetik vendégszeretetünket. Ettől eltérő igényüket kérjük, jelezzék a foglaláskor!

Cipőápolás: Lábbelijük ápolására a lobbyban és a konferencia központban található gépekkel nyílik lehetőség.

Csomagmegőrzés, csomagszállítási szolgáltatás: Csomagmegőrzésre lehetőség nyílik a szálloda csomagszobájában díjtalanul. Kérésre csomagszállítási szolgáltatást biztosítunk.

Dohányzás: Szállodánk 100 %-ban nem dohányzó, dohányzásra csak a szállodán kívül, az arra kijelölt helyen van lehetőség.

Esernyő: Esernyőt a recepción biztosítunk térítésmentesen.

Extra párna, takaró és ágyneműcsere: Extra takarót, párnát, speciális párnát kérésére biztosítunk. Amennyiben minden nap szeretne ágyneműcserét kérjük, jelezze igényét a recepción.

Ébresztés: Ébresztési szolgáltatás igényét jelezze recepciós kollégáinknak.

Fizetés módja: Kedves Vendégeinknek lehetősége nyílik készpénzes, illetve kártyás fizetésre.

Kártyákból a következőket fogadjuk el: Visa, Master Card, AMEX, Maestro. SZÉP Kártya. Átutalásos fizetésre csak érkezés előtt, szerződés megkötése esetén van mód.

Fürdőköpeny: Minden szobában biztosítunk fürdőköpenyt Vendégeink részére.

Fűtés-hűtés: A szálloda szobáiban mind a fűtés, mind a hűtés egyénileg szabályozható.

Grab&Go: A szobájában található minibár üres, feltöltésében kérje a recepciós kollégák segítségét vagy válasszon Grab&Go hűtőnkből, mely 0–24 órában elérhető a lobbyban.

Gyermekágy: Gyermekkel érkező Vendégeink részére gyermekágyat biztosítunk. Ezen igényüket előre a foglalásnál jelezzék, térítésmentesen áll rendelkezésre. Ágyneműt a szálloda nem biztosít a gyermekágyhoz.

Gyermekfelügyelet: Külön térítés ellenében áll rendelkezésre. Igény esetén kérje kollégáink segítségét a foglalás előtt.

Hajszárító: Hajszárítót minden szoba fürdőjében biztosítunk Vendégeink részére.

Internet: Wifi az egész házban térítésmentesen rendelkezésre áll. Kábelt, laptopot kérésre biztosítunk.

Irodai szolgáltatások: Fax fogadására, fénymásolásra, irodai szolgáltatásokra, számítástechnikai segítségnyújtásra lehetőség nyílik, melyet a recepciós kollégáinkkal tudnak egyeztetni.

Kisállat: A gazdi kedvenceit is szívesen látjuk erre kijelölt szobáinkban, az elhelyezés felára: 7.000 Ft/ szoba. A kisállatok engedélyezett méretéről érdeklődjön foglalása előtt kollégáinktól.

Kulcskártya: Bejelentkezésnél kapott kulcskártyáját minden esetben tartsa magánál, mivel a következő egységeken csakis ezzel tud közlekedni: lift, központi lépcsőház, parkoló, fitness részleg.

Masszázs: Masszázs-szolgáltatásunkkal kapcsolatban keresse fel recepciós kollégáinkat.

Mosatás: Hétköznapokon mosatási szolgáltatást is biztosítunk Vendégeinknek. Mosatási zsákot és árlistát a szekrényben találnak kedves Vendégeink.

Nemzetközi használatra alkalmas adapter/dugalj és elektromos töltőeszközök: Fent megnevezett eszközök igénye esetén forduljon a recepcióhoz.

Orvosi ellátás: A különböző orvosi ügyeleti elérhetőségekről, kérjék recepciós kollégáink segítségét.

Parkolás: Parkolásra a szálloda kamerával megfigyelt parkoló részlegén nyílik lehetőség, melyet térítés ellenében használhatnak. A felelősségvállalásról, díjszabásokról bővebb információt a recepción kérhet.

Pótágy: Pótágy igénylésre lehetőség nyílik, ezen igényét jelezze a recepción, illetve foglaláskor. Ennek díja: 11.600 Ft/ éj.

Programok: Kecskeméti és környékbeli programlehetőségekről, látnivalókról, éttermi kínálatról, jegyrendeléssel kapcsolatban kérdezzék bizalommal recepciós kollégáinkat.

Reggeli: A reggelit a szoba ára tartalmazza, melyet svédasztalos formában az étteremben tudnak elfogyasztani, hétköznap 6:00-10:00, hétvégén: 6:30-10:00 között. Lehetőség nyílik a szobában reggelizni, melyhez megrendelőt a szobai bekészítésben talál.

Sporteszközök kölcsönzése: Sporteszköz kölcsönzésével kapcsolatban keresse recepciónkat.

Széf: Minden vendégszobában található széf, melynek használati utasítását a széf mellett találják a szekrényben.

Számítógép: Számítógép használatra a lobbyban található nyilvános számítógépen nyílik lehetőség.

Szobaszerviz: Minden nap 6.30–22.00 között áll rendelkezésre, melyet a telefon dedikált gombjának lenyomásával érhet el.

Telefon: A szobában található készülék mind a szállodán belüli, mind pedig külső hívás kezdeményezésére alkalmas. Erre vonatkozó díjszabásunkat a szobai bekészítésben találják.

Televízió: Minden szobában 40’’-os LCD televízió szolgálja a Vendégek szórakozását, melynek csatornakiosztását a szobai bekészítésben találja.

Tisztálkodási szerek (fogkefe, fogkrém, borotválkozási szerek, ruhakefe): Amennyiben a szobai bekészítésen felül szüksége van egyéb tisztálkodási szerekre kérjük, jelezze igényét a recepción.

Transzfer- vagy limuzin szolgáltatás: Személyszállítás vagy exkluzív limuzin igényét kérjük, jelezze a recepción. Kollégáink készséggel adnak további tájékoztatást.

Újság: Napilapok és hetilapok a lobbyban érhetőek el.

Varrókészlet és varrószolgáltatás: Varrókészletet a szobai bekészítésben biztosítunk Vendégeinknek. Varrószolgáltatással kapcsolatban érdeklődjenek a recepción.

Vasaló: Vasaló és állvány minden szobában rendelkezésre áll, kérjük, ne felejtsék üzem alatt, ha befejezték használatát!