Vendégtájékoztató A-tól Z-ig

Kedves Vendégünk! Annak érdekében, hogy látogatása kellemesebben teljen, összefoglaltuk Önnek szállodánk szolgáltatásait és a fontosabb tudnivalókat:Akadálymentesítés: A hotel teljes mértékben akadálymentesített, így minden részlegünk elérhető mozgáskorlátozott Vendégeink részére is. További információért forduljon a recepciós kollégáinkhoz.

Alvásbarát: 2018-tól büszkén viseljük az alvásbarát hotel címet. Szobáinkban szintetikus és kacsa tollpárna található. A még pihentetőbb alvás érdekében recepciónkon füldugó, és térítés ellenében alvó maszk biztosított.

Antiallergén ágynemű/ szoba: Földszinti szobáink között van antiallergén kialakítású, antiallergén ágyneművel. Szabad kapacitás függvényében, igényét a recepción jelezze.

Babafelszerelés, etetőszék: babaszéket, gyermek fürdetőkádat, az étteremben gyermek etetőszéket biztosítunk.

Cipőápolás: Lábbelijük ápolására a lobbyban és a konferencia központban található gépekkel nyílik lehetőség.

Csomagmegőrzés, csomagszállítási szolgáltatás: Csomagmegőrzésre lehetőség nyílik

a szálloda csomagszobájában díjtalanul. Kérésre csomagszállítási szolgáltatást biztosítunk.

Dohányzás: Szállodánk 100 %-ban nem dohányzó, dohányzásra csak a szállodán kívül,

az arra kijelölt helyen van lehetőség.

Ébresztés: Ébresztési szolgáltatás igényét jelezze recepciós kollégáinknak.

Esernyő: Esernyőt a recepción biztosítunk térítésmentesen.

Extra párna, takaró és ágyneműcsere: Extra takarót, párnát, speciális párnát kérésére biztosítunk. Amennyiben minden nap szeretne ágyneműcserét kérjük, jelezze igényét a recepción.

Étterem: Bistorant éttermünk a földszinten található, nyitva tartása a hét minden napján 7-22 óra között. A szobaár tartalmazza a büféreggelit, melyet szintén itt szolgálunk fel.

Fizetőeszközök: Készpénz (forint), bankkártya/ hitelkártya (Visa, Master Card, AMEX, Maestro), SZÉP kártya.

Garázs: A szálloda mögött található mélygarázs korlátozott számban vehető igénybe, belépőkártyát térítés ellenében a szállodai recepción tud igényelni.

Hajszárító: A szobában a gardrób szekrényben találja.

Fitness terem: Az egész nap nyitva tartó fitness termünk kellemes kikapcsolódást kínál a sportot kedvelők számára. A 4. emeleten található, kulcskártyájával tudja az ajtót kinyitni.

Fürdőköpeny: Minden szobában biztosítunk fürdőköpenyt Vendégeink részére.

Fűtés-hűtés: Minden szobánkban a fűtés/ hűtés egyedileg szabályozható, a használat részletes leírását a „Termosztát” menüpontban találja. Műszaki segítségnyújtás esetén kérjük, forduljon a recepcióhoz.

Grab&Go: A szobájában található minibár üres, feltöltésében kérje a recepciós kollégák segítségét vagy válasszon Grab&Go hűtőnkből, mely 0–24 órában elérhető a lobbyban.

Gyermekágy: Gyermekkel érkező Vendégeink részére gyermekágyat biztosítunk. Ezen igényüket előre a foglalásnál jelezzék, térítésmentesen áll rendelkezésre. Ágyneműt a szálloda nem biztosít a gyermekágyhoz.

Gyermekfelügyelet: Külön térítés ellenében áll rendelkezésre. Igény esetén kérje kollégáink segítségét a foglalás előtt.

Hajszárító: Hajszárítót minden szoba fürdőjében biztosítunk Vendégeink részére.

Internet, wifi szolgáltatás: Wifi az egész házban térítésmentesen rendelkezésre áll. Kábelt, laptopot kérésre biztosítunk. A jelszót folyamatosan aktualizáljuk, melyet a szobakártyájával együtt érkezéskor adunk át.

Irodai szolgáltatások: Fax fogadására, fénymásolásra, irodai szolgáltatásokra, számítástechnikai segítségnyújtásra lehetőség nyílik, melyet a recepciós kollégáinkkal tudnak egyeztetni.

Késői kijelentkezés: Visszaigazolás szerint az Ön szobakártyája a távozás időpontjában érvényét veszti. Késői kijelentkezési igényét kérjük előre jelezze, melyet a szabad kapacitás függvényében térítés ellenében tud igénybe venni.

Kisállat: A gazdi kedvenceit is szívesen látjuk erre kijelölt szobáinkban, az elhelyezés felára:

7.000 Ft/ szoba. A kisállatok engedélyezett méretéről érdeklődjön foglalása előtt kollégáinktól.

Kulcskártya: Bejelentkezésnél kapott kulcskártyáját minden esetben tartsa magánál, mivel

a következő egységeken csakis ezzel tud közlekedni: lift, központi lépcsőház, parkoló, fitness részleg. Műszaki probléma esetén kérjük, forduljon a recepcióhoz.

Masszázs: Masszázs-szolgáltatásunkkal kapcsolatban keresse fel recepciós kollégáinkat.

Minibár/ hűtő: A szállodai szobában található minibár hűtő üres, a vendégek a recepció mellett található Grab & Go hűtőből tudnak vásárolni, illetve feltöltési igényét – térítés ellenében – kérje a recepción.

Mosatás: Hétköznapokon mosatási szolgáltatást is biztosítunk Vendégeinknek. Mosatási zsákot és árlistát a szekrényben találnak kedves Vendégeink.

Nemzetközi használatra alkalmas adapter/dugalj és elektromos töltőeszközök: mobil töltőeszközök, magyarországi használathoz szükséges átalakító a recepción igényelhető.

Orvosi ellátás: A különböző orvosi ügyeleti elérhetőségekről, kérjék recepciós kollégáink segítségét.

Papucs: Szállodai textil papucs a recepción igényelhető.

Parkolás: Parkolásra a szálloda kamerával megfigyelt parkoló részlegén nyílik lehetőség, melyet térítés ellenében használhatnak. A felelősségvállalásról, díjszabásokról bővebb információt a recepción kérhet. Buszparkoló a hotel nyugati oldalában.

Pótágy: Pótágy igénylésre lehetőség nyílik, ezen igényét jelezze a recepción, illetve foglaláskor.

Ennek díja: 11.600 Ft/ éj.

Programok: Kecskeméti és környékbeli programlehetőségekről, látnivalókról, éttermi kínálatról, jegyrendeléssel kapcsolatban kérdezzék bizalommal recepciós kollégáinkat.

Rádió: A televízión keresztül. Kérjük, használja a csatornaválasztó gombokat. Technikai

segítséget szívesen nyújt a személyzet.

Reggeli: A reggelit a szoba ára tartalmazza, melyet svédasztalos formában az étteremben tudnak elfogyasztani, hétköznap 6:00-10:00, hétvégén: 6:30-10:00 között. Lehetőség nyílik a szobában reggelizni, melyhez megrendelőt a szobai bekészítésben talál.

Sporteszközök kölcsönzése: Sporteszköz kölcsönzésével (nordic walking, tollas felszerelés) kapcsolatban keresse recepciónkat.

Széf: Minden vendégszobában található széf, melynek használati utasítását a széf mellett találják a szekrényben.

Szék a fürdőszobában kérésre: Igényét jelezze a recepción.

Számítógép, biztonságos nyomtatás: Számítógép használatra a lobbyban található nyilvános számítógépen nyílik lehetőség. A terminál nyomtatóval rendelkezik, így Önnek biztonságos nyomtatásra itt van lehetősége.

Szobaszerviz: Minden nap 6.30–22.00 között áll rendelkezésre, melyet a telefon dedikált gombjának lenyomásával érhet el.

Takarítás: A szobákat naponta takarítjuk (szemétürítés, fürdőszoba, bekészítések pótlása). Az ágyneműt 3 naponta cseréjük. Önnek lehetősége van rá, hogy a „Ne zavarj tábla” kirakásával ne kérje a napi takarítást, illetve az ágyneműcsere mellőzését. Kérjük, használt ágyneműjének cseréjét kéri, jelezze a recepción.

Telefon: A szobában található készülék mind a szállodán belüli, mind pedig külső hívás kezdeményezésére alkalmas. Erre vonatkozó díjszabásunkat a szobai bekészítésben találják.

Televízió: Minden szobában 40’’-os LCD televízió szolgálja a Vendégek szórakozását, melynek csatornakiosztását a szobai bekészítésben találja.

Tisztálkodási szerek (fogkefe, fogkrém, borotválkozási szerek, ruhakefe):

Amennyiben a szobai bekészítésen felül szüksége van egyéb tisztálkodási szerekre kérjük, jelezze igényét a recepción.

Törölköző napi cseréje kérésre: A szobába bekészítve arctörlőt, kis- és nagyalakú törölközőt biztosítunk. A padlóra történő ledobással jelezheti, ha annak cseréjét kéri. A medencéhez külön törülközőt, szauna lepedőt a Spa recepción igényelhetnek, melyet használat után kérünk ott leadni.

Töltőállomás elektromos autók részére: a szálloda város felöli oldalán nyilvános

MVM elektromos töltőállomás működik. Bővebb információ: https://hu.chargemap.com/

Töltőállomás elektromos kerékpárok részére: a szálloda város felöli oldalában kijelölt helyen.

Transzfer- vagy limuzin szolgáltatás: Személyszállítás vagy exkluzív limuzin igényét kérjük, jelezze a recepción. Kollégáink készséggel adnak további tájékoztatást.

Újság: Napilapok és hetilapok a lobbyban, ill. az emeleti olvasósarokban érhetőek el.

Varrókészlet és varrószolgáltatás: Varrókészletet a szobai bekészítésben biztosítunk Vendégeinknek. Varrószolgáltatással kapcsolatban érdeklődjenek a recepción.

Vasalási szolgálatás: Minden nap 8-16 óra között kérésére a kért ruhadarabjainak vasalását 1 órán belül, térítés ellenében biztosítjuk.

Vasaló: Vasaló és állvány minden szobában rendelkezésre áll, kérjük, ne felejtsék üzem alatt, ha befejezték használatát!

Vegetáriánus konyha, diétás étkezés: szállodánk étlapján vegán ételekből is válaszhat, az ételeink allergén tartalmát jelöljük.

Vegytisztítás: Külső szolgáltató által biztosított szolgáltatásunk, térítés ellenében. Igénybe vehető hétköznapokon. A reggel 9 óráig leadott ruhaneműket következő munkanap 16 óráig kapja vissza.

Wellness szolgáltatások: A szálloda legfelső szintjén kialakított wellness részlegben úszómedence, jacuzzi, szaunák, gőzfürdő és relaxációs szoba segíti egy fárasztó nap után a feltöltődést. Wellness részlegünk nyitvatartása: hétfőtől péntekig reggel 08:00 órától 10:00 óráig és délután 16:00 órától 21:00 óráig, szombaton reggel 08:00 órától 20:00 óráig, vasárnap pedig reggel 08:00 órától 18:00 óráig.